Τυροκουλούρα
Τυροκουλούρα χωρίς πολλά σχόλια και συστάσεις!!!!!!!!! Αναπόσταστο κομμάτι για όσους έχουμε μεγαλώσει σε χωριό. Ιδιαίτερα στην Ρούμελη, που η πίτα είναι μέρος της καθημερινότητάς μας, η τυροκουλούρες είναι η λιχουδιά με ό,τι ζυμαράκι περίσσεψε.

Η συνταγή είναι αυτή που κάνουμε για να ανοίξουμε το κλασσικό φύλλο της πίτας. Σας παραθέτω τις αναλογίες από την συνταγή της Αργυρώς,που είναι από τις ακριβέστερες αναλογίες, γιατί είναι από τις συνταγές που ακολουθώ το "όσο πάρει"
750 γρμ.αλεύρι
350 γραμ. χλιαρό νεράκι
100 γρα. ελαιόλαδο
αλάτι
2 κ.σ ξύδι για να γίνει τραγανό το φύλο
πολύ καλό ζύμωμα και μετά να ξεκουραστεί για λίγη ώρα. Αν θέλουμε την κάνουμε και από το προηγούμενο βράδυ και την αφήνουμε στο ψυγείο. Μέσα μπορούμε να την ανοίξουμε με τα χέρια μας και να την γεμίσουμε με τυρί φέτα ή ανθότυρο και δυόσμο.
Τηγανίζουμε σε ζεστό λαδι
https://www.argiro.gr/recipe/xoriatiko-fullo-basiki-suntagi/