Στραπατσάδα

2018-02-14

Υπέροχη πρόταση για πρωινό αλλά και για brunch που είναι τόσο της μόδας τελευταία....

6 ώριμες ντομάτες

4 αυγά 

100 γρμ. μυζήθρα (προαιρετικά)

ρίγανη

Τρίβουμε τις ντομάτες στον τρίφτη και τις αφήνουμε να πάρουν μια βράση (να μην δέσει σαν σάλτσα).

Σπάμε τα αυγά σε ένα μπωλ, τα χτυπάμε, αλατοπιπερώνουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι.

ανακατευουμε συνεχώς με μια ξύλινη κουτάλα

Σβήνουμε το μάτι, ρίχνουμε το τυρί και την ρίγανη και σερβίρουμε.


Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε