Πολίτικη Σαλάτα
Εύκολη πολύχρωμη σαλάτα με ελαφρώς πικάντικη γεύση που όσες περισσότερες ώρες πριν έχει γίνει, τόσο πιο νόστιμη είναι.

λάχανο τριμμένο στον τρίφτη (όσο θέλετε)
καρότο τριμμένο στον τρίφτη (όσο θέλετε)
μια ρίζα σέλινο (ή και περισσότερο), ψιλοκομμένο καλά
μία πιπεριά φλωρίνης, μία πράσινη και μία καυτερή κομμένες σε πολύ λεπτά τετραγωνάκια
ρόκα ψιλοκομμένη
4-5 ραπανάκια ψιλοκομμένα
1 σκελίδα σκόρδο πολτοποιημένη
ελαιόλαδο
ξύδι από λευκό κρασί (της καλύτερης δυνατής ποιότητας)
πιπερι - αλατι
Τρίβουμε το λάχανο και το καρότο στον τρίφτη και ψιλοκόβουμε όλα τα υπόλοιπα λαχανικά και τα ανακατευουμε μέσα σε μια μεγάλη λεκάνη. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και ραντίζουμε με λάδι και ξύδι ώστε να πάει σε όλο το μείγμα. Την κρατάμε στο ψυγείο και σερβίρουμε μετά από 5-6 ώρες