Pan Cakes
Μια συνταγή που βρήκε η μικρή Τατάνα στο internet και κάθε Σάββατο μας τα κάνει για πρωινό. Αφράτα, νόστιμα και ταιρίαζουν με κάθε topping. Υπέροχος συνδιασμός η ζάχαρη άχνη με το μέλι αλλά και η κλασσική μερέντα εξίσου απολαυστική ! ! !

1 κούπα αλεύρι up
1 βανίλια
2 κ.σ ζάχαρη
1 πρέζα αλάτι
1 κ.γλ. baking
1 αυγό
1 κούπα γάλα
βούτυρο για το τηγάνι
Σε ένα μπωλ χτυπάμε το αυγό μαζί με το γάλα. Σε ένα άλλο μπωλ κοσκινίζουμε το αλεύρι και ρίχνουμε μέσα το Baking, την βανίλια, το αλάτι, την ζάχαρη και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε μέσα τα υγρά και ανακατεύουμε ώστε να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα. Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο βούτυρο και ψήνουμε ένα-ένα. Αρχικά δυναμώνουμε το μάτι και σταδιακά χαμηλώνουμε.
Θα ενθουσιαστείτε από το πόσο νόστιμα και αφράτα είναι!!!!
