Ομελέτα με σπαράγγια

2019-04-14

Τώρα την άνοιξη που τα σπαράγγια είναι σε αφθονία, μπορείτε να τα προμηθευτείτε είτε από τους πάγκους της λαϊκής είτε να τα μαζέψετε εσείς. Ομελετα, με ζυμαρικά, σε τάρτα είναι κάποιες απο τις πολλές επιλογές που έχετε. Τα σπαράγγια αγαπούν πολύ τα αυγά και το τυρί, οπότε ξεκινάμε με μια ομελέτα για το πρωινό της Κυριακής 

10-12 σπαράγγια

4 αυγά

λίγη μυζήθρα

αλάτι,πιπέρι

Κόβουμε τις άκρες άκρες από τα σπαράγγια περίπου 2 εκ.

Σε νερό που βράζει, τα ρίχνουμε για 3'-4' και στην συνέχεια τα αποσύρρουμε να στραγγίσουν.

Σε αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι μας, τα σπαράγγια και τα χτυπημένα αυγά μαζί ε την μυζήθρα και κάνουμε την ομελέτα μας κατά τον συνηθισμένο τρόπο 

(ομελέτα για 2 άτομα)

Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε