νηστίσιμο κέικ πορτοκαλιού

2018-03-20

νηστίσιμο κέικ πορτοκαλιού όχι μόνο για όσουν ακολουθούν νηστεία...

1 ½ φλυτζάνι αλέυρι που φουσκώνει μόνο του (up)

¾ φλυτζάνι ζάχαρη

1 κ.γλ σόδα

1 πρέζα αλάτι

1 φλυτζάνι χυμό πορτοκάλι

1/3 φλυτζανιού σπορέλαιο

Ξύσμα από τα πορτοκάλια που χρησιμοποιήσαμε για τον χυμό

1 κ.σ ξύδι

1 βανίλια

1 φλυτζάνι ινδική καρύδα 

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και τα χτυπάμε με το σύρμα για 1'-2'Ψήνουμε για 35'-40' στους 170 βαθμούς 

Η ΔΟΣΗ ΕΊΝΑΙ ΜΙΚΡΗ !!!!ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΤΕΝΟΜΑΚΡΗ ΦΟΡΜΑ. ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΦΟΡΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΠΛΗ ΔΟΣΗ

Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε