Κέικ με πούλπα πορτοκαλιού και σάλτσα πορτοκαλιού
Τώρα που τα πορτοκάλια και τα μανταρίνια είναι σε αφθονία, σας προτείνω ένα tip για να απογειώσετε το κέικ σας και να μοσχομυρίσει το σπίτι.
Μια παλιότερη συνταγή το κέικ με πούλπα πορτοκαλιού που με μια extra νότα το απογειώνει.

Υλικά για την σως πορτοκαλιού:
4 μανταρίνια
2 πορτοκάλια
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
2 μπαστουνάκια κανέλα
2 αστεροειδείς γλυκανίσους
1/2 κούπα ζάχαρη
Βράζουμε τα μανταρία και και τα πορτοκάλια για 5'-6'. Κόβουμε τις άκρες των φρούτων και μαζί με την φλούδα τα πολτοποιούμε στο multi. Προσοχή μόνο στα κουκούτσια. Σε μια μικρή κατσαρόλα ρίχνουμε το μείγμα, 1/2 ποτήρι νερό και τα λοιπά υλικά. Τα σιγοβράζουμε για 15' και αποσύρρουμε από το μάτι. Σε ζεστό κέικ ρίχνουμε το μείγμα της σάλτσας και με μια οδοντογλυφίδα κάνουμε τρύπες για να εισχωρήσει μέσα στο κέικ.