Γλυκό ψυγείου με ζελέ
Δροσερό μαμαδίστικο γλυκό που μας πάει πίσω στα παιδικά μας καλοκαίρια. Θυμάμαι ότι ήταν και είναι το αγαπημένο γλυκό της θείας Σταυρούλας και πάντα το απολάμβανα ως παιδί. Ακόμη και τώρα όταν το βλέπω στο ψυγείο της, θυμάμαι εκείνα τα ζεστά καλοκαίρια στο χωριό

2 φακελάκια άνθος αραβοσίτου διαφορετικές γεύσεις
1 ζελέ
1 πακέτο πτι μπερ τετράγωνα
Ακολουθούμε την διαδικασία που γίνεται η κρέμα
Σε ταψί ή πυρέξ διαστάσεων 25*30 στρώνουμε μια σειρά μπισκότα και προαιρετικά ραντίζουμε με κονιάκ. Ρίχνουμε την πρώτη κρέμα, ξανά τοποθετούμε μια σειρά μπισκότα και έπειτα πάλι την κρέμα.
Αφήνουμε να κρυώσει το μείγμα και το βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα κατ'ελάχιστο. Στην συνέχεια κάνουμε μια δόση ζελέ και το ρίχνουμε με προσοχή ως τρίτη στρώση. Αφήνουμε να δέσει λίγες ώρες στο ψυγείο και το γλυκό μας είναι έτοιμο
αγαπημένος μου συνδιασμός είναι κρέμα σοκολάτα με βανίλια ή φράουλα και ζελέ φράουλα. Βέβαια πειραματιζόμαστε με ο,τι μας αρέσει....