Γεμιστά αυγά

2019-04-21

Ποσοι από εσάς δεν έχετε τι να κάνετε τα κόκκινα σπασμένα αυγά μετά την Ανάσταση. Αν υπολογίσουμε δε οτι τα παιδιά σπάνε πολλά περισσότερα αυγά για πλάκα, τότε έχουμε αρκετά για να κάνουμε ένα νόστιμο ορεκτικό όσο περιμένουμε να γίνει το αρνάκι ή στο μεσημεριανό γεύμα  

Αυγά βραστά

Μαγιονέζα (2 κ.σ ανά 5 αυγά)

1 φρέσκο κρεμμυδάκι

2 - 3 κλωνάκια άνηθο

λαδι (1 κ.σ ανά 5 αυγά)

αλάτι,πιπέρι

Καθαρίζουμε τα αυγά και με κοφτερό μαχαίρι τα κόβουμε στην μέση με προσοχή να μην σπάσουν.

Στην συνέχεια αφαιρούμε τους κρόκους και κρατάμε τα σπράδια τα οποία αλατοπιπερώνουμε.

Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε τους κρόκους, την μαγιονέζα, το λάδι,τα μωρωδικά και με ενα πιρούνι πολτοποιούμε.

Γεμίζουμε τα ασπράδια και σερβιρουμε. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με extra μυρωδικά

Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε