Αγριογούρουνο στιφάδο
όλο και κάποιος φίλος σας θα κυνηγά. Επιδιώξτε λοιπόν να βρείτε , μπούτι κατά προτίμηση,και να το κάνετε στιφάδο. Βαρύ φαγητό αλλά αξιζει τον κόπο. Την συγκεκριμένη συνταγή την πρωτοέκανα πριν χρόνια από την σελίδα "οι συνταγές της παρέας" και έκτοτε την κάνω κάθε φορά που βρίσκω αγριογούρουνο.

2 κιλά αγριογούρουνο
2 κιλά κρεμμυδακια για στιφαδο
1 μπουκαλι ασπρο κρασι κατα προτιμηση φρουτωδες (οχι ρετσινα)
λίγο ξύδι
δαφνη, σκορδο, μπαχαρι, πιπερι σε κοκους, κανελλα, μοσχοκαρυδο και πορτοκαλοφλουδα.
πελτές ντομάτας
Αφου πλυνουμε πολυ καλα το κρεας το τοποθετουμε σε μαριναδα απο το κρασι, το σκορδο, το ξυδι και ολα τα μυρωδικα για 24 ωρες.
Σε μια κατσαρολα τσιγαριζουμε πολυ καλα το αγριογουρουνο σε δυνατη φωτια να κανει κρουστα.
Σουρωνουμε την μαριναδα και μεσα εκει διαλυουμε τον πελτε τοματας.
Ριχνουμε το μιγμα στην κατσαρολα με το κρεας και βραζουμε. Προσοχη δεν πρεπει να εχει πολλα υγρα το φαγητο.
Σε ενα τηγανι με λιγο λαδι καραμελωνουμε τα κρεμμυδακια.
Τα βαζουμε στην σαλτσα απο οπου εχουμε αφαιρεσει το κρεας και βραζουμε μεχρι να μαλακωσουν χωρις να ανακατευουμε για να μη λιωσουν. Σε αυτο το σταδιο προσθετουμε στην σαλτσα και κανελλα, μπαχαρι δυο φυλλα δαφνης ακομα.
Οταν ειναι ετοιμο ξαναβαζουμε το αγριογουρουνο μεσα να παρει μια βραση.